lørdag 18. august 2007

Klage over sabotasje og motarbeiding av FMI

Et eldre brev til Posten Norge AS, men like aktuelt i dag

Posten hadde i si tid et godt omdømme og gjorde si plikt. Men så kom de politisk korrekte inn både i ledelsen og på gulvet, og da skulle Posten brukes til å fremme politiske mål. Dette er blitt alt tydeligere over de siste 35 år. Under EU-kampen i 1972 forsvant mange forsendelser av valgmateriell i Posten, og felles for disse var at de for EU. Dette var gjengitt i mange aviser dengang, Posten var begynt å engasjere seg politisk.

FMI-Folkebevegelsen Mot Innvandring ble stiftet 4.10.87 og ble allerede på stiftelsesdagen overfalt av de politisk korrekte, de som vil ha fri masseinnvandring til landet. Noen få dager senere møtte kassereren store problemer og innsigelser fra Postens side, da han ville åpne en postgirokonto for FMI. Man hadde store motforestillinger mot å gi en konto til en organisasjon som til de grader var på politisk kollisjonskurs med Posten.

Senere har det vært utallige gnisninger mellom oss og Posten. Monopolbedriften har, ved ansatte, stadig prøvt å hindre FMI å få frem sine pakker med materiell og pakker til omdeling i kommuner ved Posten. Vi vet ofte ikke om materiell er stjålet eller utdelt til husstandene, Posten gir jo ingen tilbakemelding. I bedriftene der vi jobber opplever vi nesten aldri at postpakker er skadet, mens i vår virksomhet for FMI oppleves sønderrevne postpakker stadig vekk, og det er alt for ofte til å være uhell.

I brev fra Postens sentralledelse av 2.12.94 til Norvald Aasen vedrørende "Postsendingar frå FMI" står det følgende: "Alle postkontora i landet har fått melding om at det ikkje er Posten si sak å kontrollere teksten i brosjyrar o.l. som blir innlevert til distribusjon", brevet er underskrevet av avdelingsdirektør Øistein Wahl. Dette brevet har ikke redusert FMIs problem i forhold til Posten.

Helga den 27.8.05 skulle Gulatingets 1000-års-jubileum markeres i Gulen kommune. I den forbindelse leverte FMI en pakke på Fosnavåg Postkonto den 19.8.05. Pakken inneholdt et politisk flygeblad "Norge mot stupet?" og skulle utdeles til alle husstander i Gulen kommune. Men ifølge våre kontakter i Gulen kom det aldri frem.

Etter henvendelse fra oss begynte Posten å lete og 6.10.05 kom det telefon fra Postens kundeservice v/Kjell Olsen, Kristiansand, som kunne fortelle at flygebladene hadde blitt utdelt til rett tid, men i feil kommune, i Gaular kommune i stedet for i Gulen kommune.

Vi oppfatter dette som et grovt overgrep av en institusjon som nermest er et monopol i Norge. Det er utenkelig at folk som bor i området skulle forveksle Gaular med Gulen. Gulen er også helt klart skrevet på Ordrebekreftelsen, se vedlegg.

Dette er en klar sabotasje fra Postens ansatte som ville hindre FMIs markering i et viktig jubileum der også statsminister Bondevik skulle komme. I denne forbindelse spørr vi: Hvor ofte har politisk reklame blitt utdelt i feil kommune for eksempel de siste 30 år?

Posten prøver tydeligvis å nærme seg tilstandene i Sverige der postbud tilintetgjorde politisk materiell og fikk støtte av Riksadvokaten: "Nu er rigsadvokaten nået til den konklusjon, at postbudene var i deres gode ret til at tilintetgøre forsendelserne. Det står nemlig i postvæsenets regler at "racistisk og krænkende materiale ikke behøver at deles ud."

Se vedlegg av 10.3.03. Postens ansatte ansåg seg altså berettiget til selv å definere hva som var rasistisk slik som vi har sett også i Norge.

Vi skal her ta frem noen eksempler på Postens politisk korrekte engasjement.

Følgende stod i avisa Firda torsdag 17.3.05: "Pakkepengar til SOS Rasisme NPK: Pakkar med manglande eller uleselege adresser, og som ikkje blir etterlyste, blir selde på auksjon. Pengane går til gode føremål. I desember kunne Posten gje 297.000 kroner til SOS Rasisme.
-Arbeidet til SOS Rasisme harmonerer med verdigrunnlaget vårt, seier pressesjef Birgitte Lund Nakken i Posten til bladet Oss menneske imellom." Se vedlegg av 17.3.05.

Men slikt går ikke upåaktet hen. Se vedlegg av 29.12.04 der Bjarne Dahl påpeker SOS Rasisme sin voldelighet og Postens forbedringspotensial.

Ifølge Dagsrevyen NRK1 22.8.05 stod SOS Rasisme som arrangør av en demonstrasjon på Egertorget i Oslo, mot partiet Demokratene/Vidar Kleppe. Med eggkasting og ødeleggelse av teknisk utstyr sammen med Blitz.

FMI har møtt disse voldelige organisasjonene mange ganger og vet at de er offentlig finansiert. At Posten deler verdigrunnlag med slikt forundrer mange, men er antagelig forklaringen på de problem FMI møter i Posten.

På Fosnavåg Postkontor har det stått en klistrelapp lenge, beregnet på publikum, den 26.10.05 var teksten notert slik:
"Rasismefri Sone
Hos oss er alle velkommen uansett hudfarge, religion eller kulturell bakgrunn.
Etter en avtale mellom Posten, Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund og Norsk Folkehjelp.
Henvendelse
Norsk Folkehjelp tlf. 22037700
e-post: sone@npaid.org"

Det altså slutt på den selvfølgelighet at alle kan bruke Posten. Men når rasister skal utelukkes, er ikke det Postens ledelse alene sitt myndighetsområde? Og er ikke dette i strid med norsk lov? Vi har også merket oss at Norsk Folkehjelp over tid mer og mer har blitt en politisk organisasjon.

Rasismebegrepet har i alle år legitimert mange voldelige organisasjoner til angrep på motstandere av masseinnvandring. Opprettelse av rasismefri soner har vært et ledd i denne legitimeringen. Og vi ser at Posten i tillegg til alt det andre også lar seg bruke til dette.

I Sunnmørsposten 26.10.05 stod følgende: "Samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) vurderer å stanse den vedtatte konkurranseutsettingen av postmarkedet i Norge..."
Mange i FMI er lite glad for utenlandsk overtagelse av norske bedrifter og institusjoner og dermed bortfall av norsk toppledelse og norsk nasjonalfølelse i ledelsen. Men hvis ikke Posten greier å forholde seg profesjonelt til jobben, men må leke politisk korrekt i tillegg, så la oss heller få et utenlandsk vesen enn et norsk uvesen!

På grunn av at sendte flygeblad ikke kom frem til Gulen krever vi erstattet kr. 4.071,87 som er spesifisert på vedlegg av 27.11.05.
I tillegg krever vi at Styret i Posten Norge AS og de andre statlige institusjoner som har med Posten å gjøre, vurderer denne saken og fatter vedtak om at Posten skal fremstå som upolitisk og ikke skal kunne delta i politiske kampanjer. Videre må det innskjerpes overfor Postens ansatte at politisk sabotasje er avskjedigelsesgrunn.

13 kommentarer:

Folkebevegelsen Mot Innvandring sa...

En farlig utvikling for demokratiet at Posten Norge AS er i ferd med å bli politisk engasjert.

Anonym sa...

HEIA FMI.

Vi går nå inn i tider hvor informasjon er viktig, håper derfor at dere fortsetter hjemmesidene og bloggen.

Husk at det tar litt tid å bygge opp mange lesere og at kun de færreste kommenterer.

Lykke til!

Folkebevegelsen Mot Innvandring sa...

Hei anonym!

Jo da, hjemmesiden og bloggen vil bestå. Informasjon er som du skriver viktig, og viktigere blir det.

Det er kun opplysningsvirksomhet som vil være med på å vekke folk, skjønt, det er vanskelig å få folk til å innse situasjonen.

Likefullt er det viktig å påvirke folk flest til å tørre å stå frem og si sin mening. Vi har flertallet med oss, men mange er livredd for å ytre seg. Vanvittig spør du meg, når vi lever i et demokrati. Vi har venstresiden å takke for at det frie ord ikke eksisterer i Norge.

Anonym sa...

Jeg er nokså spent på å se hvor du får det fra at flertallet er med dere?

Hvis FMI hadde stilt stortingslister ville de ikke en gang kommet inn i stortinget.

Ved forrige valg fikk Demokratene som er det partiet som står dere nærmest, bare noen promille enda valget er hemmelig, og man ikke har noe å frykte.

Jeg synes det er merkelig hvordan denne saken som utrykkes som både å være den viktigste saken for "folk flest", og som det nå påståas at flertallet støtter viser seg i så utrolig liten grad ved valg.

Og det viser seg egentlig svært lite om man så skulle velge å tilskrive alle FrP's velgere å ha dette som hovedmotiv enda jeg ikke på noen måte vil si det er riktig å ta FrP til inntekt for FMI's standpunkter.

Realiteten er at ihvertfall en viss velgergruppe hos FrP til og med er innvandringsliberale som ønsker en adskillig mer fri innvandring enn dagens fordi de ser på det som en fri flyt av markedskreftene at tilgjengelig arbeidskraft får flyte fritt.

Hvis noen vil argumentere med at denne velgergruppen er liten så vil jeg si meg enig i det, men det er et enkelt eksempel på at FrP har mange forskjellige velgere med veldig forskjellige motiver.

Folkebevegelsen Mot Innvandring sa...

Hei igjen!

Påstanden om at flertallet er med oss vedr. innvandringspolitikken bygger jeg på folk flests uttalelser og meninger. De jeg møter på jobben, på gata, ut i fra det andre som jeg kjenner, som møter andre mennesker igjen, er 90-95 % imot en masseinnvandring til Norge og mener at politikken bør bli atskillig mer restriktiv. En rekke undersøkelser i aviser og debattprogram sier det samme. Hadde det vært folkeavstemming om spørsmålet, er jeg ikke i tvil hvilken vei nåla på vektskålen hadde vist.

Statistisk sentralbyrå (SSB), som burde være en seriøs innstans, da det er offentligheten som finansierer tilsynelatende profesjonelle folk til å foreta analyser og utarbeide statistikker, vil nok hevde det motsatte. Jeg stoler ikke på SSB da det er gjennomsyret av innvandringslobbyister. Har du lest ”Innvandrere på trygdetoppen?” Gå til Fakta på vår hjemmeside og les. Viser også til nettstedet ”Honest Thinking.” Det er et godt nettsted å lese om SSBs tvilsomme virksomhet.

En vanlig misforståelse om FMI er at vi er et politisk parti. Det stemmer ikke, og stiller heller ikke til valg. FMI er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon.

Jeg er enig i at det er merkelig at innvandringssaken ikke engasjerer folk flest til å innse at det er den viktigste sak landet står overfor, Vest-Europa for øvrig. Jeg kjenner personer som er skikkelig irritert over den naive innvandringspolitikken, men går likevel hen og stemmer på politikere som for eksempel vil gi gratis kollektivtransport til pensjonister. Det er uforståelig at folk ikke våkner snart, men tider vi komme. Det er liten forståelse blant folk flest at blir vårt land et multietnisk kaossamfunn, raseres fellesgodene som har vært bygd opp over flere generasjoner.

Politiske parti som tidligere har stått for en restriktiv innvandringspolitikk, og som er i ferd med i liberalisere seg, svikter sine velgere. Det er veldig synd.

Anonym sa...

Joda, men hva får deg til å tro at du kjenner et tverrsnitt av folket?

Jeg er ihvertfall personlig fullt klar over at mine venner, medstudenter, de jeg arbeider med, og mine bekjente ikke er et tverrsnitt av folket.

Det er mao. ikke mulig å si noe om folkemeninger utifra bekjentskapskrets.

Det kan ha bla. kulturelle, sosiale, og geografiske begrunnelser for at ikke er mulig. (og når jeg snakker om kulturelle legger jeg til grunn at det finnes tusenvis av forskjellige kulturer blant etnisk norske nordmenn.)

Anonym sa...

Ellers så foreslår jeg at FMI betaler for en vitenskaplig korrekte spørreundersøkelse fra et firma som driver med slikt (finnes et titall).

For at en spørreundersøkelse skal kunne gi et vitenskaplig resultat må utvalget (altså de spurte) være representativt.

Det handler faktisk i ganske liten grad om antallet mennesker, og i større grad om hvilke.

Derfor vil en dårlig undersøkelse med 150.000 spurte kunne gi et helt vilkårlig resultat hvor en eventuell sammenheng med virkeligheten være tilfeldig, mens en undersøkelse med 1000 personer kan være pinlig nøyaktig.


Det er som sagt ikke SÅ dyrt å holde en slik undersøkelse, og da kan dere være involvert i, og kontrollere hvordan undersøkelsen gjøres.

Ellers så er jo diverse valg en grei bekreftelse på meningsmålingers troverdighet, og også der ser vi at de tilfeldige spørreundersøkelsene (på nett, og innringning) gir mer eller mindre tilfeldige resultater.


Men spørsmålet mitt gjenstår, hvorfor finner vi aldri denne "folkeviljen" igjen ved valg, og hvorfor ville FMI aldri fått over tre promille om dere stilte til valg?

Jeg har ikke påstått at dere er et parti, eller at dere stiller til valg. Nå snakker jeg om hvis dere hadde valgt å gjøre det.


Du svarte delvis på dette, og du avviste vel egentlig påstanden om at dette er en spesielt viktig sak for folk flest, men at deres mening er restriktig selv om den ikke er så sterk.

Der kan jeg være delvis enig i at et høyere antall er tilhengere av en mer restriktiv innvandringspolitikk, og tilhørende lovgivning enn hva som viser seg ved valg.

Men da er det også viktig å understreke at deres restriktivitet ofte ikke en gang er like stor som FrP's og kan ikke sammenlignes med FMI's.

Den går ofte først og fremst ut på hvordan de som har bevist seg å være kriminelle skal behandle.

Anonym sa...

Vil bare få gjøre oppmerksom på at ifølge Kommunaldepartementets store undersøkelse (2007) var nesten 60 % av de spurte imot muslimsk innvandring.

Folkebevegelsen Mot Innvandring sa...

Hei igjen

Tar litt tid å svare på dine kommentarer. Jeg kommer tilbake over helgen. Skal på repetisjonsøvelse i Heimevern i morgen, så tiden blir knapp.

Anonym sa...

huff, er flere "anonyme" her (jeg deriblant), kanskje best vi bruker et anonymt kallenavn i stede for bare "anonym"?

Folkebevegelsen Mot Innvandring sa...

Hei anonym-1

Hva med å bruke fullt navn? Det liker de "politisk korrekte" dårlig. Å stå frem uten å gjemme seg bak et synonym, gjenspeiler sakelighet og seriøsitet, i motsetning til de ”politisk korrekte” og statsfinansierte pøblene som har ett mål, nemlig å undertrykke ytringsfriheten.

Beste hilsen

Bjørnar Røyset
for
FMI

Folkebevegelsen Mot Innvandring sa...

Et tverrsnitt av folkemeningen kjenner jeg selvsagt ikke med sikkerhet, men erfaringer gjennom over tjue år, gjør meg rimelig sikker på at flertallet er med oss i denne saken. En folkeavstemning er likevel den sikreste måten på å få bekreftelse. Norske myndigheter tørr heller ikke åpne for folkeavstemning i visshet om at flertalet ville satt en stopper for globaliseringen.

En vitenskapelig undersøkelse som du viser til, hadde kanskje gitt en god pekepinne på holdningene, men ikke nøyaktig nok. Tips meg likevel om firmaer som foretar slike, det hadde jo vært artig å se resultatet.

Hvorfor vi ikke finner igjen motviljen blant folk ved valg vedr. innvandringspolitikken er et like stort mysterium for oss i FMI som hos andre. Jeg drar likevel konklusjonen at folk flest ikke anser innv. politikken som en viktig nok sak til at de vil gi sin stemme på et parti som de aldri har stemt på før, til fordel for en restriktiv innvandringspolitikk.

Beste hilsen

Bjørnar Røyset
for
FMI

Betina sa...

"Rasismefri Sone
Hos oss er alle velkommen uansett hudfarge, religion eller kulturell bakgrunn."
- Denne har vi på postkontoret jeg jobber den dag i dag. Håper dere sutrer dere grønne over det :)